Sinema/TV - Haberler

Wesley Snipes yeni Blade filmi ile ilgili neler düşünüyor?

Marvel, Comic Con fuarında birçok duyuruya imza atsa da şüphesiz bu duyurular arasında en sürpriz olanı Blade filmine ait oldu. Oscar ödüllü Mahershala Ali‘nin başrolde yer aldığı Blade filmi duyurusu sonrası akla tabi ki karakter ile özdeşleşen Wesley Snipes geldi.

Wesley Snipes yeni Blade filmi ile ilgili neler düşünüyor?

Duyuru üzerinden sadece birçok gün sonra ünlü aktöre konu ile ilgili görüşleri sorulmuş. “Şu anda akıllarını kaybeden bütün Gündüz Gezenler (Daywalker), sakinleşin. Bu haber her ne kadar sürpriz olsa da iyi bir haber. Eğlence sektörünün işleyişi bu.” sözlerini sarf eden Snipes, Mahershala Ali seçimi ile ilgili ise şu ifadelere yer vermiş.

“Yıllar boyunca bu rolde izlemeyi dört gözle beklediğim güzel ve yetenekli bir sanatçı olan Mahershala Ali’ye selam ve tebriklerimi iletiyorum. İnşallah bir gün birlikte de çalışacağız.” ifadeleri ile aktöre olan güvenini ifade eden Snipes, Marvel’a açık bir kapı bırakıyor gibi gözüküyor. Son olarak henüz gösterim tarihi gibi detayları belli olmayan Blade filminin Marvel evreninde bir sonraki fazda (5.faz) yayınlanacağını da hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu