Teknoloji Haberleri

Windows 11 Steam kullanıcıları arasında pek popüler olamamış

Windows 11 Steam kullanıcıları  arasında pek ilgi görememiş. Microsoft’un büyük umutlar ile yayınladığı, “oyunculara özel tasarladık” dediği Windows 11 selefinin gölgesinde kalmış gibi gözüküyor. 9 ay önce yayınlanan Windows 11, yeni cihazlar da önceden yüklenmiş olarak geliyor ancak dünyanın içinde bulunduğu ekonomik krizde yeni sistem toplamak pek kolay değil tabi.

Windows 11 Steam kullanıcıları tarafından pek ilgi görmemiş

Steam istatistiklerine göre Steam kullanıcıları arasında Windows 11 kullanma oranı geçtiğimiz ay yuzde 20 yüzde 21.23’e çıkabilmiş. İstatistiklere göre Windows 10 kullanımı ise yüzde 71.26, yani iki tarayıcı arasındaki fark en azından oyuncuların tercihi açısından hala çok büyük. Tabi bunda, Windows 11’in AMD performans sorunu  gibi sayısız hata ve uyumsuzluk problemi ile gelmesinin de etkisi var.
Windows 11 Steam kullanıcıları
9 ay önce yayınlanan Windows 11 şimdilik çok iç açıcı istatistikler sunmasa da bunu ilk adım olarak gören kullanıcılarda  bulunuyor.  Tüm bu istatistiklerin yer aldığı Steam Donanım ve Yazılım Anketi: Haziran 2022’de yer alan oldukça ilginç bir başka istatistik, GTX 1060’ın Steam kullanıcıları arasında hala en popüler ekran kartı olması.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu