Oyun Haberleri

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümleri ertelendi

Cyberpunk 2077’den beri oldukça sorunlu bir süreç geçirmekte olan CD Projekt Red ekibi, geçtiğimiz aylarda ”Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 yeni nesil güncellemeleri bu seneye yetişmeyebilir” şeklinde bir açıklama yapmış olsa da, yeni nesil sürümlerin bu sene içerisinde çıkacağının sinyallerini vermeye devam ediyordu. Şirket, bugün akşam saatlerine doğru resmî bir açıklamayla; Cyberpunk 2077 ve Witcher 3’ün PlayStation 5 ile Xbox Series X|S sürümlerinin 2022’ye ertelendiğini duyurdu.

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümleri ertelendi

Cyberpunk 2077 güncellemesinin 2022’nin ilk çeyreğinde çıkacağını belirten CDPR, Witcher 3’ün ise 2022’nin ikinci çeyreğinde çıkacağını söylüyor. ”Her iki oyunun gelişimini denetleyen ekiplerin önerilerine dayanarak, çıkış tarihlerini 2022’ye kadar ertelemeye karar verdik.” şeklinde bir açıklamayla karşımıza çıkan ekip, oyunculardan özür de diledi.

Witcher 3 ve Cyberpunk 2077 yeni nesil sürümleri ertelendi

Cyberpunk 2077’nin sorunlu çıkışıyla uğraşmaya devam eden CDPR, hâlâ daha kendisini toparlayamamış gibi gözüküyor. Geçtiğimiz haftalarda oyuna çeşitli ücretsiz DLC’ler eklenmiş olsa da, sadece kozmetik odaklı oldukları için oyuncular tarafından hoş karşılanmamış ve çeşitli tepkilerle karşı karşıya kalmışlardı. Şirketin ilerleyen dönemlerde nasıl bir yol izleyeceğini hep birlikte göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu