Oyun Haberleri

Witcher 3 yeni DLC yolda

CD Projekt RED’in gönüllerde taht kuran rol yapma oyunu Witcher 3, yakın dönemde yayınlanan Netflix dizisi ve yeni nesil güncellemeleri ile tekrar gündeme oturdu. Yapımcıların Twitter’da yaptığı paylaşımda Witcher 3 yeni DLC detayları hakkında bir ipucu verildi.

Witcher 3 yeni DLC kozmetikten mi ibaret?

Paylaşımda yeni içeriğin 2022 yılı içerisinde PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC için gelecek yeni nesil güncellemesi ile eş zamanlı olarak çıkacağı aktarılmış. İlk paylaşılan detaylardan DLC’nin diziden esinlenilmiş kozmetik içeriğe sahip olacağı anlaşılıyor. Tweet, yakında daha fazla bilginin paylaşılacağı müjdesi ile sonlandırılmış.

Witcher 3 yeni DLC yolda

800’ün üzerinde ödül sahibi olan Witcher 3, halen çeşitli platformlarda rağbet görmekte olan bir yapım. Yeni nesil güncellemesi ile görsel ve teknik açıdan daha da güzelleştirilecek olan oyun SSD tabanlı yeni nesil konsollarda oyunculara daha hızlı yükleme süreleri de sunacak.

2015 yılında çıkan Witcher 3, sonradan aldığı iki büyük genişletme paketi ile oyun süresini tam 100 saat uzatmıştı. Henüz tüm detayları belirtilmemiş olan yeni DLC’nin oyuna bu tarz bir ek getirip getirmeyeceği büyük merak konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu