Oyun Haberleri

Wo Long: Fallen Dynasty oynanış videosu heyecan verici

Yayıncılığını Koei Tecmo’nun üstlendiği ve Team Ninja tarfından geliştirilip yakında çıkacak olan aksiyon RPG’si Wo Long: Fallen Dynasty oynanış videosu ve ekran görüntüleri yayınladı. Birkaç ay önce duyurulmasından bu yana oyunu ilk kez görüyoruz ve çok umut verici görünüyor.

Wo Long: Fallen Dynasty oynanış videosu dövüş sahnelerine odaklı

Nioh ve Bloodborne’da da emek veren yapımcılardan gelen yeni oynanış videosu, bir bakıma iblislerin musallat olduğu üç krallık arasında Çin dövüş sanatlarını temel alan kılıçlı aksiyon sahnelerine odaklanıyor. Fragman sırasında çeşitli düşman tipleri de karşımıza çıkıyor. 

Wo Long: Falen Dynasty’nin arkasındaki iki şirket ayrıca oyunun dünya çapında ilk kez Tokyo Game Show 2022’de oynanabilir olacağını açıkladı. Fuarda oyunu oynayanlara rozet ve demoyu bitirebilenlere de t-shirt dağıtılacağı duyuruldu.

Tokyo Game Show 2022 15-18 Eylül tarihleri arasında Japonya’nın Chiba kentinde düzenlenecek. Wo Long: Fallen Dynasty’nin yapımcıları Fumihiko Yasuda ve Masaaki Yamagiwa da fuarda bir canlı yayın etkinliği sırasında oyuna dair yeni bilgiler paylaşacak.

Wo Long: Fallen Dynasty’nin 2023’ün ilk çeyreğinde PlayStation, Xbox ve PC için çıkışını gerçekleştirmesi bekleniyor. Oyun çıkış gününden itibaren Xbox Game Pass ile de oynanabilir olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu