Oyun Haberleri

Wolfenstein II: The New Colossus’un sistem gereksinimleri açıklandı

Çıkmasına birkaç hafta kala çoğu oyuncunun merakla beklediği Wolfenstein II: New Collossus, her gün yayınlanan fragman ve oynanış videoları ile alıcı kitleyi ve Wolfenstein serisinin sıkı kitlesini mutlu ediyor. Yayıncı Bethesda, sosyal medyada yayınladıkları fragman ve reklamlarla dikkat çekmeyi başarıyor ve herkes tarafından bekleneceği gibi 2017 senesinin başarılı yapımlarından biri olması bekleniyor.

Bethesda tarafından yayınlanan gönderi ile PC oyuncuları, uzun zamandır bekledikleri sorunun cevabını almış bulunmaktalar. İşlemci ve grafik kartlarının gelişimi ile Wolfenstein II: New Collosus, bir hayli yüksek sistem istiyor. Fakat orta-yüksek derecede bir bilgisayara sahipseniz 1080p60FPS yerine 720p60FPS seçeneği bulunuyor. Bethesda tarafından yayınlanan minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şöyle:

Wolfenstein: The New Colossus sistem gereksinimleri

“Can I play, daddy?” (Minimum) Seçenekleri
– İşlemci: Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350 veya daha üstü
– Ekran Kartı: Nvidia GTX 770 4GB / AMD Radeon R9 290 4GB veya daha üstü
– RAM: 8GB
– İşletim Sistemi: Windows 7, 8.1, 10 – 64bit
Boş Alan: 55 GB

“I am death incarnate!” (Önerilen) Seçenekleri
– 
İşlemci: Intel Core i7-4770 / AMD FX-9370
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GTX1060 6GB / AMD Radeon RX 470 veya daha üstü
RAM: 16GB
– Boş Alan: 55 GB

Wolfenstein II: New Colossus, id Software’in en gelişmiş teknolojilerinden biri olan id Tech 6’yı kullacak ve Vulkan API desteği ile beraber gelecek. Yapım, 27 Ekim tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformları için satışa sunulacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu