Oyun Haberleri

Wolfenstein II’den Nazi yumruklama reklamı

Wolfenstein II: The New Colossus‘un raflarda yerini almasına sadece 10 gün kaldı. Nazi işgali altındaki Amerika‘yı Nazilerden kurtarmaya çalışan B.J. Blazkowicz, bazen çareye Nazilerin ağzına doğru yumruk atarak da bu işi yapabiliyor. Wolfenstein‘ın resmi Twitter hesabından paylaştığı yeni kısa reklam’da tam bunun üzerine.

Geçtiğimiz günlerde ırkçılık yapmak ile suçlanan Bethesda, yaptığı açıklamalar ile her zaman Nazilere karşı olacaklarının altını çizmişti. Yayınladıkları reklamın açıklamasında ise ” Sadece tek bir taraf var “. Kısacası geçtiğimiz hafta oluşan polemiklere cevap tadında bir reklam olmuş. Yayınlanan kısa reklamı aşağıdan izleyebilirsiniz.

Wolfenstein II: The New Colossus

Wolfenstein II: The New Colossus, MachineGames tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan bir aksyion- macera first person shooter oyunudur. 27 Ekim’de çıkması beklenen oyun, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında yer alacak. Oyun aynı zamanda Nintendo Switch’e de 2018’de çıkacak. Serinin sekizinci oyunu olacak olan The New Colossus, 2014 tarihli The New Order oyununun devamı olacak. İkinci dünya savaşını Nazilerin kazandığı alternatif bir evrende geçen oyun, büyük bir hayran kitlesine sahiptir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu