Sinema/TV - Haberler

Wolverine için yeni oyuncu adayları gelmeye devam ediyor

Wolverine denince aklınıza eminim benim gibi Hugh Jackman geliyordur. Ünlü oyuncu karakter ile o kadar özdeşleşti ki başka bir oyuncunun yerine geçecek olması bile sinema severlere garip geliyor. Buna rağmen yapacak bir şey yok, aktörün bıraktığı yerden bayrağı birinin devralması gerekiyor. Her ne kadar X-23 ile devam edileceği dedikoduları devam etse de X-Men haklarının Disney‘e geçmesinden sonra firmanın yeni Wolverine arayışına girdiği de tahminler arasında.

Yeni Wolverine kim olacak?

Tabi tüm bu karmaşa içerisinde X-Men hayranlarının konu ile ilgili fikirleri ve çizimleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Venom filminde karşımıza çıkacak olan Tom Hardy‘e ait hayran çizimleri gelmiş ve ünlü oyuncu Wolverine olarak resmedilmişti. Marvel‘ın uzun yıllar teslim etmesi için daha genç bir oyuncu aradığı dedikodularından sonra hayranlardan yeni bir öneri daha geldi.

Power Rangers filmi dışında Stranger Things dizisinin 2. sezonunda oldukça farklı bir karaktere hayat veren Dacre Montgomery, Wolverine olarak hayal edilmiş. BossLogic sayfasında yayınlanan görsele baktığımızda oyuncunun Wolverine olarak oldukça farklı durduğunu görüyoruz. tabi toyluğunun getirmiş olduğu durum, karaktere de yansımış gibi gözüküyor. Siz ne düşünüyorsunuz, Dacre Montgomery gibi uzun yıllar götürebilecek genç bir oyuncu mu seçilmeli?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu