Oyun Haberleri

World Of Warcraft Classic sıfırlanıyor

World Of Warcraft oyuncularının uzun yıllar boyunca talep etmelerinin ardından hayata geçirilen World Of Warcraft Classic sıfırlanıyor. Bu sıfırlama işlemi, oyun çıktığında -2019 yılı- oynamamış ya da aynı tecrübeyi “tekrar” deneyimlemek isteyen oyunculara şans vermek için yapılacak.  WoW Classic Season of Mastery adıyla gelecek olan yeni faz, oyun içeriğinin daha hızlı geldiği bir süreç olacak. World of Warcraft: Shadowlands’den bağımsız giden WoW Classic yoluna Burning Crusade Classic ile  “devam ediyor.”

World Of Warcraft Classic baştan başlayacak

Season of Mastery, daha hızlı seviye atlanan bir sistem, daha zor raid bossları ve daha hızlı açılan içerikler ile gelecek. “Orijinal” WoW Classic’de, Vanilla havasının yaşanabilmesi için 2 yıllık süreye yayılan yama içerikleri bu kez 1 yılda tamamlanacak. İçerikler yine 6 faz halinde sırayla gelecek.

World Of Warcraft Classic

World Of Warcraft Classic Season Of Mastery ile görevlerden alınan tecrübe puanı kat be kat arttırılarak daha hızlı seviye atlamanın yolu açılacak.  Classic’in yapım aşamasında oyundan kaldırılan bazı boss mekanikleri oyuna eklenecek. Boss savaşları sırasında bosslara uygulanabilen zayıflatma büyüsü limiti kaldırılacak ve bunu dengelemek için tüm bossların canları arttırılacak

World Of Warcraft Classic Season Of Mastery açık betası 5 Ekimde başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu