Oyun Haberleri

World of Warcraft’ın oyuncu sayısını yanlışlıkla açıklandı

MMORPG dünyasının temel taşı olarak sayabileceğimiz oyunlardan bir tanesi olan World of Warcraft, son olarak Battle for Azeroth‘la sevenlerinin karşısına çıktı. Oyuncularda büyük beklenti oluşturan yeni ek paket, maalesef içerik anlamında pek fazla yenilik sunamadı. Sıkıcı görev yapılarının yanında, oyuncuları oyuna bağlayamayan hikaye yüzünden Blizzard, World of Warcraft‘a oldukça fazla oyuncu kaybetmiş durumda. Blizzard’ın addon geliştiricileri için yayınladığı yeni API ise yanlışlıkla World of Warcraft’ın oyuncu sayısını açığa çıkarttı.

World of Warcraft oyuncu sayısı ne kadar?

Weak Auras’ın sızdırdığı bilgiye göre World of Warcraft Battle for Azeroth çıktığında 3.2 milyon abone oyunu aktif bir şekilde oynuyormuş. Ancak günümüzde ise bu sayı 1.7 milyona düşmüş durumda. 14 Ağustos tarihinde çıkan ek paketten bu yana neredeyse 3 ay geçti. Oyuncu sayısının ise neredeyse yarı yarıya düşmüş olması muhtemelen World of Warcraft geliştiricilerini kara düşüncelere sürüklemiştir.

Bakalım BlizzCon fuarında World of Warcraft‘a dair yeni neler göreceğiz. Eğer Blizzard oyun için yeni içerikler getirmezse, WoW’un oyuncu daha fazla düşecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu