Oyun Haberleri

World of Warcraft’ın Yeni Ek Paketi Sızdırılmış Olabilir Mi?

World of Warcraft’ın yeni 7.3 güncellemesi PTR’a geldi ve oyunun yeni ek paketi hakkında bazı ipuçlarına sahip olabilir. 7.3 güncellemesi, Legion’ın yeni ek paketten önceki son güncellemesi olacak. Blizzard ne kadar ismini duyurmamış olsa da, bu sene sonlarında yeni bir ek paket geleceği kesin.

Wowhead’in bazı kullacıları tarafından ortaya çıkarılan bu bilgililer tamamen “Kul Tiras Quest Armor” isimli bir ekipmandan çıkarıldı. İsmini İkinci Savaş döneminde Kul Tiras’ı yöneten Lord Admiral Daelin Proudmoore’dan alan bu zırh, üzerinde bazı ipuçları saklamakta.

Zırhın sol tarafına yakınlaştığımız zaman, çok net bir şekilde dokunaçlar ile süslenmiş Kul Tiras’a ait bir harita görülmekte. Azeroth haritasından çıkarılmış gibi detaylı çizilen Kul Tiras yeni ek pakette bulunma ihtimali yüksek olan yerlerden. Bu da demek oluyor ki, yeni ek paket ile birlikte Old God’lar bir şekilde Kul Tiras’ta ortaya çıkabilir. Zaten Legion içindeki göndermeler ve ipuçları yüzünden Old God’lar üzerine olacağı dedikodusu olan yeni ek paket, bu yeni bilgiler ile World of Warcraft hayranlarını heyecanlandırmaya başladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu