Oyun Haberleri

WoW Burning Crusade’nin satış rakamları



Blizzard Entertainment, bugün World of Warcraft: The Burning Crusade’in yayımlandığı günden beri Kuzey Amerika, Avrupa, Avusturalya, Yeni Zelanda, Singapur, Tayland ve Malezya’da toplam 3.5 milyon kopya satıldığını açıkladı ki bu rakamdan 1.6 milyonu Avrupa’ya ve 1,9 milyondan fazlası Kuzey Amerika’ya gitti. World of Warcraft şimdiye dek dünya çapında 8,5 milyondan fazla abone tarafından oynandı. Amerikalı pazar araştırma grubu NPD’ye göre “The Burning Crusade” ilk ay zarfında takribi 3.5 milyon satışla PC oyunları için yeni bir rekora imza attı.



Blizzard Entertainment başkanı Mike Morhaime, “The Burning Crusade’ye aldığımız muhteşem feedback dolayısıyla büyük heyecan içerisindeyiz” dedi ve “World of Warcraft’ın her yanını genişleme paketiyle geliştirmek için çok çalıştık; yeni muhtevaların oyuncu ve tenkitçilerin hoşuna gitmiş olmasına minnettarız” diye ekledi.



GAME Group’un satış yöneticisi Tricia Brennan ise The Burning Crusade’nin GAME’de rekor kıran bir ilk satış haftası geçirdiğini ve talebin gittikçe arttığını söyledi ve oyuncuların yüksek sadakati ve fevkalade oyun tecrübesi sayesinde World of Warcraft’ın büyük bir başarı elde ettiğini, yıl içerisinde bu hızla büyüyen topluluğa daha nice oyuncuların iştirak etmesini beklediklerini belirtti.



World of Warcraft’ın The Burning Cursade ile birlikte kesinlikle en uzun ömre sahip olan en çok satılan oyunlarından biri olarak tarih yazdığını dile getiren Media Markt Management GmbH, Almanya bölge şefi Bernhard Widmann “Bu topluluğun büyüdüğünü görmek bize büyük zevk veriyor ve bugüne kadar oyunun başarı hikayesi için bir son görmek söz konusu olmadı” dedi.



Kaynağa ulaşmak için tıklayınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu