Sinema/TV - Haberler

X-Men New Mutants’ın çekimleri başlıyor

20th Cebtury Fox, haklarını elinde bulundurduğu X-Men evrenini genişletmeye devam ediyor. Ana seri dışında yan hikayelere de odaklanan bu bu bağlamda oldukça farklı yapımlar ile karşımıza çıkan firma son olarak New Mutants hikayesinin de yapım aşamasında olduğunu duyurmuştu. Bugün isefilmin yönetmeninden müjdeli bir haber geldi.

Filmin yönetmenliğini yapan Josh Boone kişisel Instagram hesabı üzerinden bir görsel paylaştı. Bu görsel ile filmin çekimlerinin yarın başlayacağını da müjdelemiş oldu. Yönetmen ayrıca daha önce yapmış olduğu açıklamada New Mutants filminin diğer X-Men filmlerine göre oldukça farklı olacağını da dile getirmişti. Josh Boone, “X-Men evreninde geçen tam teşekküllü bir korku filmi yapıyoruz.” diyen Boone “Kostüm yok, süper düşmanlar yok. Oldukça farklı birşey yapmaya çalışıyoruz” sözlerine yer vermişti.

Kadrosuna Game of Thrones’ta Arya Stark karakteri ile yıldızı parlayan Maisie Williams ve Split performansı ile dikkat çeken Anya Taylor-Joy’un da bulunduğu filmde Blu Hunt, Charlie Heaton, Henry Zaga ve Alice Braga gibi isimler de bulunuyor.

Gag gift from @peter_deming  We start shooting tomorrow! Wish us luck! #newmutants #xmen

Josh Boone (@joshboonemovies)’in paylaştığı bir gönderi ()

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu