Oyun Haberleri

Xbox Game Pass sistemine beş yeni oyun daha eklendi

Xbox Game Pass kütüphanesi gün geçtikçe genişlemeye devam ediyor. Hala tanıtım fiyatıyla ilk ay 5,90 TL’ye alabileceğiniz abonelik sisteminin kütüphanesi harika oyunlarla doldu taşıyor. Günümüz oyun fiyatları nedeniyle Türk oyuncular tarafından daha yoğun olarak tercih edilmeye başlayan sistemin kütüphanesine bugün beş yeni oyun daha eklendi. Gerçekten iyi oyunlar.

Age of Empires III: Definitive Edition Xbox Game Pass yolcusu

[reklam=496]

15 Ekim 2020 tarihinde oyuncularla buluşan Age of Empires III: Definitive Edition Xbox Game Pass sistemine eklendi. Eğer gerçek zamanlı strateji oyunlarıyla aranız iyiyse türün efsanelerinden olan bu oyunun yenilenmiş sürümünü Game Pass aracılığıyla oynayabileceksiniz. Eğer tür ile aranız iyi değilse sorun değil, farklı türlerden kaliteli oyunlar da sisteme ekleniyor.

Piksel tasarımıyla hoş bir görsellik sunan 2D aksiyon platform oyunu Katana Zero da Game Pass sistemine ekleniyor. Türüne göre yine ses getirmeyi başarmış bir oyun olan Katana Zero’yu da aboneliğiniz varsa oynayabileceksiniz. Bunun yanı sıra Tales of Vesperia: Definitive Edition, Heave Ho ve The Swords of Ditto: Mormo’s Curse oyunları da Xbox Game Pass sistemine eklendi. Microsoft’un çıkan birinci parti oyunlarının neredeyse tamamı da ilk günden sisteme ekleniyor. Durum böyleyken ve kütüphanesi her gün genişliyorken fiyatı yükselmiş olsa bile Game Pass hala fazlasıyla cazip.

Bildiğiniz gibi bilgisayar için Xbox Game Pass Fiyatı 17 Eylül‘de yükseldi. Beta sürecinden çıkan abonelik sistemi için ilk ay tanıtım fiyatı 5,90 TL olarak kalsa da artık aylık sabit ücreti 29,00 TL olmuş durumda. Bu yılın sonuna doğru EA Play ile güçlerini birleştireceğini düşünürsek bir fiyat artışı yaşanmadığı durumda oyuncular için en iyi seçenek olacağını söyleyebiliriz. Zira ülkemizde yükselen oyun fiyatları oyuncuların alım gücüne her gün biraz daha yük bindiriyor.

Bilmeyenler için bahsedelim Game Pass bir çeşit abonelik sistemi. Aylık bir ücret karşılığında sistemin kütüphanesindeki oyunları oynayabilmenize olanak sağlıyor. Kütüphaneyi incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Her ay sisteme birçok yeni oyun ekleniyor ve Microsoft’un birinci parti oyunları genelde ilk gün sisteme eklenmiş oluyor. Bu da Game Pass’i gayet cazip kılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu