Gamescom

Xbox Game Pass Türkiye’ye geliyor!

Microsoft’un Gamescom 2017’de yeni bilgiler verdiği Xbox Game Pass’in ülkemize geleceği onaylandı. Başarılı oyun oynama sistemi 1 Eylül 2017 tarihinde Arjantin, Brezilya, İsrail, Suudi Arabistan, Slovakya, Güney Afrika, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde kullanıma açılacak. Bu arada Xbox Game Pass’in Türkiye fiyatının ise aylık 29,00 TL olacağı belirtiliyor.

 Netflix’e benzer bir şekilde kullanıcılara satılan bu sistemde 100’den fazla Xbox One ve Xbox 360 oyunu bulunuyor. EA Games’in çözümü EA Accsess’e benzeyen bu sistemde aylık ücret ödediğiniz taktirde ilgili kütüphaneye erişim sağlayıp oyunları oynayabiliyorsunuz.

Her ay yeni oyunlar eklenmeye devam eden Xbox Game Pass, konsol oyunu fiyatlarının uçtuğu bu günlerde oyuncuların gayet işine yarayabilir. Xbox Game Pass’e zaman zaman son çıkan hit oyunları da ekleyen Microsoft, ilerleyen dönemlerde diğer ülkelere de bu sistemi getireceğini belirtti. Tüm bunların yanında Xbox Game Pass aboneleri, oyun havuzunda bulunan yapımları satın almak isterlerse Microsoft, Xbox Game Pass kullanıcılarına özel indirimler de sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu