Oyun Haberleri

XBox Game Pass’in geleceği

Xbox CEO’su Phil Spencer IGN’den Kat Bailey ile gerçekleştirdiği yeni bir röportajda, son kazançlarda düşüş görülmesine rağmen bunun platforma olan inancın kaybolmasından kaynaklanmadığını söyledi. Bunun yerine, oyun sürümleri ve daha yeni bir hizmet türü olması da dahil olmak üzere bir dizi faktörden kaynaklanmaktadır.

XBox Game Pass’in geleceği çok parlak

Spencer, “Sektörde Game Pass ile yaptığımız şeyi yaparken bir nevi keşfedilmemiş bir bölgede olmamızdır. Bu yüzden dışarı çıkıp ne kadar hızlı büyümemiz gerektiğini ölçmemize yardımcı olacak örneklere bakmak bizim için daha zor. Ücretli aboneler için tüm zamanların en yüksek seviyesindeyiz ve Game Pass büyümeye devam ediyor. Büyümeden memnunum” dedi.

Ayrıca gelirdeki düşüle ilgili olarak da geçtiğimiz yılın aynı döneminde Age of Empires, Forza Horizon 5, Halo Infinite olmasını ancak yılın bu çeyreğinde o kadar büyük başlıkları sisteme dahil edemediklerini ve bunun doğrudan XBox Game Pass’in büyümesine etki yaptığını belirtti.

Platformun geleceğinin Redfall ve Starfield’ın çıkışı ile hız kazanacağını ve bu oyunlara çok önem verdiklerini de belirten Spencer, XBox Game Pass’in geleceği konusunda hiçbir şüphesinin olmadığını gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu