Oyun Haberleri

Xbox One sahiplerine kötü haber

Microsoft Sea of Thieves, ReCore ve Gears of War oyunları için Gamescom’da özel bir haber yada açıklama yapılmayacağı duyurdu.


 
Xbox One için konsola özel olarak geliştirilen Sea of Thieves, ReCore ve Gears of War’un Gamescomda özel bir içerik sunmayacağını duyuran Xbox platformunun başındaki isim Phil Spencer bu haberi Twitter üzerinden duyurdu. Twitter üzerinden yapılan açıklamada E3 ile Gamescom’un birbirlerine olan yakınlığı nedeniyle yeni bir demo ya da ek bir içerik çıkarmadıklarını dile getirin Spencer merakla beklenen bu oyunların bekleyenlerini üzdü. Aradan geçen 2 aylık sürede diğer firmaların yenilikler gösterirken Xbox tarafında bu sürede yeni bir içerik çıkmaması ise insanlarda merak uyandırdı. Ayrıca Spencer Gears of War ile ilgili olan açıklamalarına Alman hükümetinin parakende satışlarda yaptığı işlemlerden dolayı da Alman hükümetine karşı olan sitemini dile getirdi. Spencer aynı zamanda Xbox One kullanıcılarına farklı oyunlarda yeni içerikler göstereceklerini de duyurdu. Bu oyunlar Scalebound, Quantum Break, ve Crackdown. Aynı zamanda Halo 5: Guardians ve Rise of the Tom Raider oyunları için de yeni süprizler görebileceğimizi açıklamalarına ekledi.
 
5-9 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Gamescom bakalım bu sene bizlere neler sunacak, ancak umarız diğer firmalar Microsoft’tan daha fazla içerik ile karşımıza çıkabilir. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu