Oyun Haberleri

Xbox One X için daha açıklanmayan 80 oyun var

Donanım itibari ile en güçlü konsol olan Xbox One X, saf 4K deneyimini konsolda yaşamak isteyen oyuncuların ağzını sulandırıyor. Oyun yelpazesi konusunda sıkıntıları olan Xbox One platformlarına yeni oyunlar gelmeye devam ediyor. E3 2017 fuarında konsol için onlarca oyun duyurusu yapan Micorosft, pek fazla özel oyun göstermese de oyuncuların belirli bir kesimini memnun etmeyi başarabilmişti.

Microsoft tarafından açıklanan bilgilere göre daha Xbox One X için duyurulmayan 80 adet oyun var. Ancak bu oyunların yeni mi, yoksa eski oyunların 4K olarak konsola mı uyarılacağı şimdilik belli değil. Bu yüzden Microsoft tarafından Xbox One X için verilen bu bilgiler konusunda fazla heyecanlanmamanızı öneririz.

Yeni konsol hakkında Gamescom 2017’de duyular geleceğini varsayabiliriz. Xbox One X için hali hazırda Destiny 2, Evil Within 2, Assassin’s Creed: Origins, Far Cry 5, Fortnite, Middle Earth: Shadow of War, Playerunknown’s Battlegrounds, Star Wars Battlefront II, Wolfenstein: The New Colossus, Battlefield 1, Ark: Survival Evolved ve DOOM gibi AAA oyunların saf 4K çözünürlüğünde çalışacağı belli olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu