Oyun Haberleri

Xbox Series X oyunları 7 Mayıs’ta gösterilecek!

Microsoft yaptığı açıklama ile önümüzdeki hafta Xbox Series X için geliştirilen oyunların gösterileceğini duyurdu. Bildiğiniz gibi yeni nesil konsollar ile ilgili teknik detaylar, tasarımlar ve bilgiler gelmeye devam etse de en çok merak edilen konu biraz geri planda kaldı. Şimdiye kadar yeni nesil için geliştirilen çok fazla oyun göremedik. Microsoft ise bu suskunluğu bozan ilk firma olacağını açıklamış oldu.

Xbox Series X oyunları 7 Mayıs’ta gösterilecek!

Firma 7 Mayıs’ta düzenleyeceği özel bir etkinlik ile birlikte Xbox Series X için geliştirilen oyunları gösterecek. 1. parti, yani Microsoft’un kendi stüdyoları tarafından geliştirilen oyunlar dışında global taraftaki partnerlerin oyunlarına da bu sunumda yer verileceği açıklandı. “Xbox Series X oyunlarını görmek mi istiyorsunuz? Size Xbox Series X oyunlarını göstermek istiyoruz.” cümlesi ile tekerleme kıvamında bir açıklama yapan firma aynı zamanda 7 Mayıs’ta yapılacak Inside Xbox etkinliğinin saatini de paylaşmış. Bu paylaşıma göre etkinlik 7 Mayıs Perşembe günü Türkiye saati ile 18:00’de başlayacak.

[reklam=496]

Bu etkinlikte dün ilk videosu da yayınlanan Assassin’s Creed Valhalla‘nın oynanış videolarının yayınlanacağına da kesin gözüyle bakılıyor. Viking temasını işleyecek olan oyunun duyuru videosunda da Xbox Series X vurgusu yapılmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu