Oyun Haberleri

Xbox Series X Türkiye fiyatı düştü

Xbox Series X Türkiye satış fiyatında önemli bir düşüş yaşandı. Bildiğiniz gibi konsolun satış rakamı Xbox Series S için 5.399 TL, Xbox Series X için ise 9.299 TL olarak açıklanmıştı. Bu fiyatların açıklanmasından sonra ise gözlerin Playstation Türkiye’nin yapacağı açıklamaya çevrildiğini söyleyebiliriz. Nitekim Playstation 5 Türkiye satış fiyatı ‘tavsiye edilen’ ibaresi ile birlikte 8.299 TL olmuştu. Anlaşılan Sony’nin açıkladığı bu fiyat Microsoft’u harekete geçirdi.

Xbox Series X Türkiye fiyatında düşüş yaşandı

[reklam=496]

Microsoft tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da parakende mağazalar konsolun fiyatında önemli bir kesintiye gitti. İlk olarak Vatan Bilgisayar, Xbox Series X fiyatını 1.000 TL düşürerek 8.299 TL olarak listeledi. Bu yeni fiyatın ortaya çıkmasından sonra ise diğer mağazalarda da konsolun fiyatı 8.299 TL olarak listelendi. Kısacası resmi açıklama yapılmasa da rekabetin oyunculara fayda sağladığını söylemek mümkün.

Bu fiyat indiriminden sonra daha uygun fiyatlı olan Xbox Series S fiyatında bir değişiklik olup olmayacağı ise merak konusu oldu diyebiliriz. Dahası konsolu önceki fiyatı ile ön siparişle alanlar için bir iade yapılacak mı? Bu konuda Microsoft’un yapacağı resmi açıklama bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu