eSpor

Xerxe bir işe daha imzasını attı!

Romanyalı ormancı yeni bir işe daha imzasını attı. Unicorns of Love ve Splyce arasındaki serinin en ilginç kısımlarından biri, Andrei “Xerxe” Dragomir’in Birinci ve Üçüncü oyunda yeniden tasarlanmış olan Warwick’i seçmesiydi.

Oyunun ardından kendisiyle yapılan röportajda Xerxe, ilk olarak “solo q” şeklinde adlandırılan tekli sıralarda yenilenmiş şampiyonu denediğini ve bundan memnun kaldığını belirtirken, bu memnuniyeti sonucu Warwick’i “scrim” denilen takımlar arası antrenman maçlarında da oynadığını ve olumlu sonuçlar aldığını sözlerine ekledi. Tecrübeli oyuncu, Warwick’in Kha’Zix’e karşı iyi bir kontra seçim olduğunu düşünüyor. Romanyalı oyuncu, bu düşüncesinden ötürü bu ormancı karakterin kendisi için öncelikli bir şampiyon olduğunu açıkladı.

Sözlerine Rengar’dan bahsederek devam eden Xerxe, Rengar ile rekabet edebilecek bir ormancı karakterin olmadığını ve onun birinci sınıf bir avcı olduğunu ifade etti. Xerxe’ye göre Rengar’dan sonra en güçlü diğer üç ormancı ise Kha’Zix, Warwick ve Ivern.

Unicorns of Love’ın saldırı gücü taşıyıcısı Samuel “Samux” Fernandez, Xerxe’nin Ivern oynamasını oldukça beğendiğini dile getirdi. Samux, Caitlyn ile Ivern ikilisinin uyumlu bir ormancı-saldırı gücü ekibi olduğunu düşünüyor. Zira Ivern’in koyduğu çalılar ile Caitlyn’in pasifi birleşince Caitlyn, rakiplerine daha fazla hasar verebilmekte.

Unicorns of Love ve Splyce arasındaki seri 2-1 bitti. Xerxe bu maçlarda Warwick ve Ivern ile oynadı. Unicorns
of Love’ın üst koridor oyuncusu Tamás “Vizicsacsi” Kiss ise Shen
karakteriyle üç oyun boyunca 9/10/26 KDA istatistiği ve %78 katkı ile
takımını sırtlayarak serinin oyuncusu oldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu