Oyun Haberleri

XIII Remake için ilk ekran görüntüleri yayınlandı

2003 yılında çıkan ve çıktığı dönem farklı grafikleri ve konusu ile dikkat çeken XIII oyununun Remake versiyonu için ilk ekran görüntüleri yayınlandı. Ekran görüntüleri oyunun görsel olarak nasıl gözükeceğini de gözler önüne seriyor.

XIII Remake için ilk ekran görüntüleri yayınlandı

Ekran görüntülerine baktığımızda yine Cell-Shaded grafik tarzının ön plana çıktığını görüyoruz. Yine de genel olarak bakıldığında görsel olarak beklediğimiz kaliteden biraz uzak durduğunu da itiraf etmemiz gerekiyor. Şu aşamada oyun Remake’den ziyade Remaster görünümüne sahip gibi.

Son olarak 2020 yılına ertelenen oyun ile ilgili bir açıklama gelmişti. Oyunun yapımını üstlenen Microids stüdyosunda projenin tepe ismi olan François Coulon “Bu ek süre oyunu istediğimiz seviyeye ulaştırmak için gerekliydi” sözleri ile birlikte ertelenme sebebini de açıklamış. Coulson ayrıca “Yaptığımız duyuru çok büyük ve iyi bir geri dönüş aldı. Bu nedenle biz de oyunun yapabileceğimiz en iyi şekilde çıkmasını istiyoruz” sözlerini de sarf etmişti. 2020 yılında çıkacak olan fakat kesin çıkış tarihi henüz belli olmayan oyunun yayınlanan ilk görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu