Oyun Haberleri

Yakında yeni bir Dino Crisis ile karşılaşabiliriz

Zamanında Resident Evil’ın kardeşi olarak görülen ve gerçekten de çok başarılı bir yapım olarak hafızalarımıza kazınan Dino Crisis serisinden tam 14 yıldır hiç haber alamıyoruz. En son 2003 yılında çıkan serinin üçüncü ana oyununu oynadık ve bir daha Dino Crisis’e dair hiçbir ipucu ile karşılaşmadık.

Zamanında Dino Crisis’in, şimdi de Resident Evil 7’nin yapımcı koltuğunda oturan Masachika Kawata, verdiği özel bir röportajda Dino Crisis hakkında sorulan sorulara da samimi cevaplar verdi. Kawata, serinin remaster ya da direkt olarak sıfırdan başlamış bir şekilde tekrar ortaya çıkmasını tüm kalbiyle istediğini, ancak Capcom’un henüz böyle bir proje için herhangi bir planı olmadığını söyledi.

Resident Evil 7’nin çok başarılı bir şekilde seriyi yeni nesile taşımış olması Capcom’da bazı şeyleri harekete geçirmiş olabilir. En azından Kawata’nın bu soru üzerine de oldukça pozitif bir cevap vermesi içimizdeki umutları yeşertti. Kim bilir, belki Capcom’un bir sonraki projesi olarak yeni bir Dino Crisis ile karşılaşabiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu