Oyun Haberleri

Yeni Battlefield oyununun fragmanı çok yakında gösterilecek

Geride bıraktığımız ay resmi olarak duyurulan ve şimdilik adı Battlefield 2018 olarak geçen yeni Battlefield oyunundan ilgi çekici bir haber geldi. İsveçli DICE stüdyosunun medya müdürlüğünü yapan Randy Evans, kişisel hesabından attığı bir Tweet ile yeni Battlefield oyununa ait ilk fragmanın yolda olduğunu belirtti. Firmanın nasıl bir fragman ile karşımıza çıkacağını bilmiyoruz ancak, geliştiriciler muhtemelen Battlefield 1‘de olduğu gibi görkemli bir fragman ile oyuncuların karşısına çıkacaktır.

Yeni Battlefield oyununun fragmanı yakında geliyor

Diğer bir yandan EA Games, geride bıraktığımız günlerde oyun hakkında bir basın açıklaması yapmıştı,

Açıklamada, “Oyuncular milyonlarca saat tüm platformlarda oyunlarımızı oynadı ve oyunlarımızın oyuncular üzerinde yarattığı heyecandan mutluyuz. Bu yüzden markalarımızı daha da büyütüp daha fazla oyuncuya erişmeye çalışacağız.” ifadelerine yer verilmişti.

Electronic Arts‘ın Finans Müdürü Blake Jorgersen ise,

“Portfolyomuzdaki, platformlardaki, coğrafyadaki ve iş modelindeki farklılıklar ile büyük meblalarda para kazanabilecek durumdayız. 2019’un dördüncü çeyreğindeki mali yıl sonuna kadar tüm platformlarda beş farklı oyun çıkartacağız. Oyun satışlarında, üyeliklerde, ekstra içeriklerde ve mobilde daha da büyümek istiyoruz.” açıklamasında bulunmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu