Oyun Haberleri

Yeni Battlefield’dan bir resim sızdırıldı!!

GÜNCELLEME: Bir resim daha geçti elimize. Haberin en alt kısmına bakmayı unutmayın.

Bu akşam saat 23:00’da duyurulacak olan yeni Battlefield oyununu merakla bekleyenlerdenseniz bu haberimiz sizin için. Günlerdir yeni Battlefield’ın hangi zamanı konu alacağına dair tartışmalar sürüp gidiyor. Bugün sabah itibarı ile yayınlanan birkaç resim sayesinde de oyunun gelecekte değil, tam aksine geçmişte geçeceğine dair birkaç dedikodu ortaya atılmıştı. Biraz önce Xbox Store’da sızdırılan bir resim sayesinde bu dedikodu biraz daha gerçeklik payı kazanmış oldu.


Geçtiğimiz bir saat içerisinde Xbox Store’da yukarıda gördüğünüz resim yayımlandı. Büyük ihtimalle bir aksilik yaşandı veya biraz heyecan yaratmak adına böyle bir metoda başvurdular. Resimdeki karaktere baktığımızda bulunduğu zamanın tam da tahmin edildiği gibi Birinci Dünya Savaşı evresi olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. 20. yüzyıldan kalma bir pistol ve dikenli bir el bombası. Ayrıca kendisi bir zeplinin önünde duruyormuş gibi görünüyor. Evet, tam tahmin ettiğimiz gibi. Büyük ihtimalle tıpkı bu resimde gördüğümüz gibi yeni oyun Birinci Dünya Savaşı’nı konu alacak. Bu akşam hep beraber resmi açıklama ile kesin olarak göreceğiz.

GÜNCELLEME: Biraz önce Reddit’e bir oyun dükkanının paylaştığı resime göre yeni oyunun adı Battlefield 1 olacak. Ya bizi cidden iyi kandırıyorlar ya da DICE ve EA çok garip işlerin peşinde.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu