Oyun Haberleri

Yeni Call of Duty oyunu beklenenden erken çıkabilir

2022 yılının yeni Call of Duty oyunu beklenenden daha erken bir tarih de yayınlanabilir. Oyun dünyasında duyurulacak haberleri önceden haber vermesiyle ünlü Tom Henderson, Call of Duty: Vanguard dünya genelinde satış sayılarının beklenen seviyeye ulaşamamasının, yeni COD oyununun çıkış tarihi öne çekebileceğini ileri sürdü.

Yeni Call of Duty oyununun çıkış tarihi erkene çekilebilir

13 Ocak tarihinde attığı tweet serisinde Tom Henderson,  Modern Warfare 2019’un devamı olması beklenen oyunun çıkışı ile birlikte Call of Duty: Warzone’a da “dev” bir güncelleme geleceğini iddia etmiş. Black Ops Cold War  ve Call of Duty Vanguard’da çıktıktan 1-2 ay sonra Warzone’a entegre edilmişlerdi.
Yeni Call of Duty oyunuHenderson ayrıca Modern Warfare 2 olacağını iddia ettiği bu yeni oyunun 2022 yaz döneminde duyurulacağını iddia ediyor. Hem Call of Duty: Black Ops Cold War  hem de Call of Duty: Vanguard Ağustos ayında duyurulmuşlardı.

Bu yıl çıkması beklenen yeni Call of Duty oyunu ile ilgili daha önce çıkan söylentiler de oyunun Kolombiyalı uyuşturucu kartellerine odaklı bir hikayeye ve 2009 yılında yayınlanan orijinal Modern Warfare 2’den bazı haritaları içerisinde barındıracağı iddia edilmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu