Oyun Haberleri

Yeni Call of Duty oyunu duyuruldu!

FPS denince akıllara ilk gelen oyun serilerinin başını çeken Call of Duty serisi, her sene olduğu gibi bu sene de oyuncuların karşısına çıkacak. Özel bir etkinlikle birlikte oyunu tanıtan Activision, E3 2019‘u beklemeden Call of Duty: Modern Warfare‘ı oyunculara gösterdi. Mekaniksel anlamda diğer Call of Duty oyunlarına benzeyen yapım, yine satışlarda başarı elde edecektir. Diğer bir yandan oyunun hikaye modu da ilgi çekici bir başka unsur oldu. Bir önceki oyunda hikaye modunu es geçen Activision, bu kez bu açığını kapatacak gibi gözüküyor.

Yeni Call of Duty oyunu duyuruldu!

Black Ops 4‘e hikaye modu yerine Blackout modu koyduğu için eleştiri bombardımanına tutulan yapımcılar, bakalım Call of Duty serisini hikayesi için oynayan oyuncuları memnun edebilecek mi? Günümüz savaşları döneminde geçen yeni Modern Warfare, bunun yanında şimdiye kadar çıkmış en iyi grafiklere sahip Call of Duty oyunu da olabilir.

Bakalım geliştiriciler, yeni Call of Duty oyunuyla birlikte seriye ne gibi yenilikleri temel olarak getirtecek? Temasıyla oyuncuları kendine çeken yeni yapım, heyecanla bekleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu