Oyun Haberleri

Yeni Call of Duty oyununun duyurulacağı tarih sızdırıldı

FPS denince akla gelen ilk oyun serilerinden bir tanesi olan Call of Duty, geleneği bozmayarak bu sene de sevenlerinin karşısına çıkacak. Her sene yeni bir oyunla fanlarının karşısına çıkan seri, bu sene Modern Warfare serisine geri dönüş yapıyor. Günümüz savaşlarında geçen bu serinin hikaye olarak ne anlatacağı belli değil. Ancak direkt olarak yapımcı ekibin içinden sızdırılan (sızdırmayı kimin yaptığı açıklanmadı) bilgiye göre yeni oyun, 30 Mayıs tarihinde tanıtılacak. E3 2019 fuarında günler kala yapılacak olan bu tanıtımın oyuncuları heyecanlandıracağı kesin.

Yeni Call of Duty oyununun duyurulacağı tarih sızdırıldı

Tüm bunların yanında oyunun Sledgehammer tarafından geliştirilmediğini belirtelim. Yardımcı firma Raven Software ile yaşanan anlaşmazlık sonucu projeden alınan Sledgehammer yerine projenin geri kalanı Infinity Ward tarafından yürütülecek.

Son olarak oyunda oyunda Battle Royale modunun olup olmayacağı da merak edilen başka bir unsur oldu. Blackout modu sayesinde Battle Royale pazarına giren Activision, bakalım Battle Royale modunu oyunculara nasıl sunacak? Hep birlikte göreceğiz. Peki siz yeni Modern Warfare oyunu için heyecanlı mısınız?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu