MK TV

Yeni Harry Potter oyunu Hogwarts Gizemi’ne göz atıyoruz

Harry Potter serisi tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de büyük bir fenomen haline geldi. Harry Potter’ın yeni oyunu olan Hogwarts Mystery ise geçtiğimiz aylarda duyurulmuş ve mobil bir oyun olmasına karşın dikkat çekmeyi başarmıştı. İşte Harry Potter: Hogwarts Mystery ya da Türkçe adı ile Hogwarts Gizemi dün resmi olarak çıktı.

Harry Potter: Hogwarts Gizemi nasıl olmuş?

Biz de bu videomuzda tüm dünya ile birlikte ülkemizde de çıkan Harry Potter: Hogwarts Gizemi oyununa giriş yaptık ve oyunun ilk dakikaları ile birlikte genel dinamiklerinin nasıl olduğuna göz attık. Büyücü ya da Cadı olarak seçtikten sonra kendi karakterimizi de oluşturabildiğimiz yapımda Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu‘ndaki üç yıllık maceramıza başlıyoruz. Tıpkı ana seride olduğu gibi kendi kitaplarımızı, asamızı alıyor ve yeni büyüler öğrenerek hikayedeki ilerleyişi gerçekleştiriyoruz.

Harry Potter dünyasından aşina olduğumuz karakterlere de rastladığımız oyunda bu dünyanın sahip olduğu birçok dinamiğe de yer verilmiş. Peki genel anlamda Harry Potter: Hogwarts Gizemi‘ni nasıl bulduk? Cevabı oyun için hazırladığımız videoda;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu