Oyun Haberleri

Yeni Just Cause oyunu geliyor

Square Enix anlaşılan yeni Just Cause oyunu için bir süre önce düğmeye basmış. Firma yaptığı açıklama ile çok fazla detay vermese de aksiyon dolu serinin yeni oyununun geliştirme aşamasında olduğunu doğruladı.

Yeni Just Cause oyunu geliştirme aşamasında

Geçtiğimiz günlerde önemli markalarını satan Square Enix anlaşılan elde kalan IP’ler ile yoluna devam etmeye hazırlanıyor. Firma elinde bulunan Thief, Deus Ex, Legacy of Kain ve Tomb Raider gibi serilerin tüm haklarını Embracer Group’a sattıklarını açıklamıştı. Batı kökenli oyunları bir kenara bırakan Swuare Enix Final Fantasy gibi serilere odaklansa da Just Cause gibi oyunlardan ise vazgeçmiş değil.

Yapılan satılmalar sonrasında bu konuda bir açıklama yapan Square Enix’in Başkanı ve CEO’su Yosuke Matsuda, “Just Cause markası bizim fikrimiz olarak kalacak ve bu serinin yeni bir oyununu geliştirmek için çalışıyoruz” ifadelerinde bulunarak bir nevi resmi duyuruyu da yapmış oldu.

Oyun hakkında daha fazla detay ise henüz verilmedi. Bu da kısa süre önce ortaya çıkan Just Cause: Mobile versiyonunu akıllara getirdi. Yani Matsuda’nın bahsettiği oyunun bu mu yoksa AAA bir oyun mu olduğu henüz belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu