Oyun Haberleri

Yeni nesil çoklu oyuncu platformu

K2 Network’ün yayınladığı Free2play online oyun noktalarından GamersFirst, yeni nesil online çoklu oyuncu platformunu GamersFirst Connect’i kullanıcılara sunuyor:



GamersFirst Connect, oyun geliştiricilerinin 160’ı aşkın ülkede sayıları giderek artan 28 milyon oyuncuya anında erişebilmelerini sağlıyor. Platform, son derece ilgi çekici online oyunlar yaratma ve yürütme işini basitleştiren yüksek performanslı sistemler ve servislerden oluşuyor. GamersFirst Connect oyuncuların satın alma maliyetini düşürüyor, geliştirme riskini azaltıyor ve gelir kaynaklarını çeşitlendiriyor. Bu sistemi kullanan geliştiriciler bütün enerjilerini asıl işleri olan muhteşem oyunlar yaratma işine ayırabiliyor, oyunun altında yatan operasyonel platformun ayrıntılarını düşünmekten kurtuluyorlar.



K2 Network Ülke Müdürü Gülümser Baran Şen, GamersFirst Connect hakkında, “GamersFirst Connect, kendi alanında bir ilk ve çokoyunculu, çapraz platformlu, dört dörtlük bir sosyal oyun çözümü. AAA unvanını alan dünya çapındaki geliştiriciler ve yayımcılar tarafından kullanılıyor. GamersFirst Connect büyük ölçekli MMO’lar ve online oyunların çoğunda milyonlarca kullanıcıyı destekleyen ve kendini kanıtlamış bir çözüm.” diyor.



GamersFirst Connect çoklu platformları birbiriyle bütünleştiriyor ve geliştiricinin minimum çaba harcayarak oyuncu deneyimini zenginleştirmesini sağlayan bir dizi ana işlev sağlıyor. Oyun geliştiriciler güvenli bir sunucudan-sunucuya web servisi ile ya da istemci tarafındaki bir GamersFirst Connect API kütüphanesi aracılığıyla platforma erişebiliyorlar. Bu servisler halihazırda C++, ActionScript, C# ve Java için kullanılabiliyor. 4’ü 1 arada ana özellik seti ise Sosyal Oyun Platformu, Teknolojisi Makinesi, Pazarlama Kiti, Mikro İşlem Satışları, Ödeme, Raporlama ve Analiz sistemlerinden oluşuyor. GamersFirst Connect’e www.gamersfirst.com/connect adresinden ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu