Teknoloji Haberleri

Yeni nesil PS4 Modelleri Satılmaya Başlanıyor (CUH-2200)

Oyunseverlerin gözdelerinden olan PlayStation 4‘e ufak bir güncelleme geldi. Sony, Japonya’daki çevrimiçi mağazasında sattığı ince modellin numarasını CUH-2100‘den CUH-2200‘e güncelledi. Mağazada şu anda, 1 TB Jet Siyah versiyonu (CUH-2200BB01), yeni bir 500 GB Jet Siyah versiyonu (CUH-2200AB01) ve yeni bir 1 TB Buz Beyazı sürümü (CUH-2200BB02) satılıyor. Hemen eklemek lazım ki 500 GB’lık Buz Beyazı sürümü hala CUH-2100AB02 model numarasına sahip.

PlayStation 4’ün yeni modeli (CUH-2200) Japonya’da satışa sunuldu

Model numarasının sadece ikinci basamağının değiştirilmiş olması, imalat maliyetlerini düşürmek için kullanılan dahili bileşenlerde küçük bir revizyona işaret ediyor. Bu tür küçük bir değişim, genellikle büyük bir yeniden tasarlamayı işaret eden durumlardan farklıdır. Wifi alıcısında farklılaşma ya da usb portunda farklılaşmalara işaret olabilir. CUH-2100 revizyonu geçtiğimiz yıl yapılmıştı.

Yeni PlayStation 4’ün fiyat, ağırlık, boyut ve güç tüketiminde herhangi bir değişiklik de görünmüyor. Bu tür küçük bir revizyon gerçekleştiğinde, yeni model normal olarak önceki modelin ve bölgenin stoklarına bağlı olarak dünya çapında kademeli olarak satışa çıkıyor. Bu sebeple ülkemizde yeni modelin ne zaman satışa gireceği henüz belli değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu