Oyun Haberleri

Yeni Night City Wire etkinlik tarihi duyuruldu

CD Projekt Red yaptığı açıklama ile Cyberpunk 2077 için düzenlenecek yeni Night City Wire etkinliğinin tarihini paylaştı. Oyunun sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre önümüzdeki hafta, tam tarih vermek gerekirse 15 Ekim Perşembe günü Cyberpunk 2077 için yeni bir sunuma imza atılacak.

Yeni Cyberpunk 2077 sunumu 15 Ekim’de düzenlenecek

[reklam=496]

yapılacak olan bu yeni etkinlik Night City Wire sunumlarının 4. bölümü olarak karşımıza çıkacak. Daha önce Haziran, Ağustos ve Eylül aylarında karşımıza çıkan firma, serinin bu yeni bölümünde daha önce değinilmeyen özelliklere değinecek. Önceki bölümlerde oyunun dünyası, müzikleri, hikaye geçmişleri ve oynanış dinamikleri gibi kısımlara değinilmişti. Yeni bölümde ise daha çok araç kullanımı ile birlikte oyunun bu kısımlardaki teknik detayları üzerinde durulacak.

Sosyal medya hesabında “Night City Wire’ın 4. bölümü önümüzdeki Perşembe, CEST saat dilimine göre 18:00’da geliyor! Bu sefer # Cyberpunk2077 araçlarının görünümü, sesleri ve teknik özellikleriyle ilgili ayrıntılara gireceğiz. Her zamanki gibi, yeni oyun görüntüleri, duyurular ve daha fazlasını bekleyebilirsiniz!” açıklamasına yer verilmiş. Sunumun Türkiye saati ile 19:00’da başlayacağını da belirtelim.

Son olarak Cyberpunk 2077 çıkış tarihine yaklaşık bir aylık bir süre kaldı diyebiliriz. Oyun 19 Kasımda rafları süsleyecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu