Oyun Haberleri

Yeni Painkiller oyunu sonunda geliyor

2004 yılında çıktığında Serious Sam‘in yolundan giden, anlamsızca düşman öldürdüğümüz yapım yeni versiyonu ile karşımıza yeniden çıkıyor. Evet, yeni Painkiller oyunu için konuşuyorum.

Yeni Painkiller oyunu sonunda geliyor

World War Z ve Snowrunner gibi oyunlardan tanıdığımız Saber Interactive, yeni Painkiller oyunu için işleri ele almış. Summer Game Fest‘te ortaya çıkan, Shooter tarzında olan yapım için henüz şu aşamada hiçbir bilgi bulunmamakla birlikte, henüz çok erken bir yapım aşamasında olduğunu biliyoruz.

Yeni Painkiller oyunu sonunda geliyor

Önümüzdeki günlerde tanıtımının gerçekleşeceği ve daha detaylı bilgilerin ortaya çıkacağını umuyoruz. Ancak bilmeyenler için kısaca bir hatırlatma yapalım. İlk oyunda Daniel Garner adında bir karakteri yönettik. Kendisi son derece karizmatik bir yapıya sahip. Yağmurlu bir akşamda, aşırı sürat yapıp, emniyet kemeri takmayıp, kız arkadaşımıza sulanıp, önümüze de bakmayınca kaçınılmaz olarak hatırı sayılır bir kaza yapıyor, ardından kendimizi korku filmlerini aratmayacak atmosferde, bir katedralin içinde buluyorduk. Bizden daha karizmatik olduğunu fark edip, daha sonraları içten içe kin besleyeceğimiz bir zat-ı muhteremden, tüm zebanileri öldürme görevi alarak – muhtemelen yapacak daha iyi bir iş bulamadığımızdan – “No problemos” modunda karşımıza geleni öldürmeye başlıyoruz.

Oyun PC ve konsollar için geliştiriliyor ve aynı zamanda çevrimiçi modu da bulunacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu