Oyun Haberleri

Yeni potansiyel Ubisoft oyunu Watch Dogs 2’de görüldü

Ubisoft’un en yeni oyunu Watch Dogs 2 yarın çıkıyor ve bazı kişiler oyunu şimdiden oynamaya başladı bile. Ubisoft, önceki oyunlarından da aşina olduğumuz bir şekilde, oyunlarında gizli sürprizler barındırmayı seven bir firma. Watch Dogs 2’de de bu tarzda onlarca sürpriz olduğuna eminiz. Hatta bu sürprizlerden birisi şimdiden ortaya çıktı.

Marcus olarak oyunda hacklediğimiz bir noktada, gizli bir videoya erişim sağlıyoruz. Videoda kovboy filmlerinden aşina olduğumuz tarzda bir arkaplan müziği çalıyor ve bu müzik eşliğinde uzaydan çeşitli görüntülere şahit oluyoruz. Bu Ubisoft’un yeni oyunu için ufak bir ipucu olabilir mi? Sizce Ubisoft gerçekten bir bilim kurgu oyunu ile karşımıza çıkabilir mi, yoksa bu öylesine, tartışma yaratmak için hazırlanmış bir video mudur?

YouTube yorumlarında gördüğüm kadarıyla herkes, hep bir ağızdan Cowboy Bebop yorumu atmış. İnsan bir ‘acaba?’ diyor doğrusu. Bakalım Watch Dogs 2’de daha ne gibi sürprizlerle karşılaşacağız. Oyun yarın Xbox One ve PlayStation 4 için çıkıyor. Yaklaşık bir hafta sonra da PC için çıkacak. İyi seyirler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu