Teknoloji Haberleri

Yeni PS5 modeli bu yıl bitmeden tanıtılabilir

Bir PlayStation çalışanı, PS5 konsolunun yeni versiyonunun yakında ortaya çıkmasını beklediğini belirtti. İsmi açıklanmayan çalışana göre diski çıkarılabilir versiyonun bu sene bitmeden açıklanacak. Sony’nin yeni PS5 modelinin önümüzdeki yıl piyasaya sürüleceğini doğrulamamış olsa da, üreticinin bu sessizliği çok uzun sürmeyebilir gibi görünüyor.

Yeni PS5 modeli 2022’nin sonunda tanıtılabilir

Tom Henderson tarafından yapılan paylaşımda, geliştirici kökenli bazı kaynaklarının eline yeni nesil PS5 konsolu ulaşmış durumda ve sorunsuz olarak çalışıyormuş. Revize edilmiş PlayStation konsolunun test kitlerinde birkaç güncelleme de olduğunu belirtiyor.

Yeni PS5 modeli 2022'nin sonunda tanıtılabilir

Konsolun ilk duyurusunun bu yılın içinde yapılması ürünün de önümüzdeki 5-8 Ocak tarihlerinde gerçekleşecek CES etkinliğinde görücüye çıkması anlamına geliyor. Sony bu sene etkinlikte yer alacağını açıklamıştı. Etkinlik, yeni PS5’in lasnmanı için de oldukça uygun ve büyük bir etkinlik olarak önümüzdeki yakın dönemde bulunuyor.

Yeni konsolun tanıtımı şu an satılmakta olan ürünlerin fiyatını etkiler mi bilinmez ama umarız piyasada bulunan konsol kıtlığının önüne geçecek bir hamle gelecektir. Hatta biraz daha ince ve performanısını öne çıkacak oyunlar ile birlikte duyurulursa güzel olmaz mıydı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu