E3

Yeni Tomb Raider oyunu E3’te gözükecek mi?

Rise of the Tomb Raider ile acemiliği geride bırakan ve olaylara daha hakim bir Lara Croft protresi çizilen seri için geçtiğimiz yılın sonunda bazı dedikodular ile karşılaşmıştık. Bir çalışanın bilgisayarında gözüken Shadow of the Tomb Raider ismi yeni macera için heyecanlanmamıza da sebep olmuştu. Buna rağmen, bu kadar süre geçmesine rağmen yeni oyun hakkında hala resmi bir duyuru ise gelmiş değil. Peki dedikodu olarak ortaya çıkan Shadow of the Tomb Raider oyunu E3 2017 fuarında kendini gösterecek mi?

İşte bu konuda bir açıklama yapan Square Enix, yeni oyun için biraz daha beklememiz gerektiğini dile getirmiş. Konu ile ilgili konuşan Tomb Raider markasının halkla ilişkiler sorumlusu olan Meagan Marie “E3 fuarı Lara için biraz sessiz geçecek ama yeni macerayı bu sene gösterebilmek için sıkı bir şekilde çalışıyoru.” açıklamasında bulunmuş.

Yani Lara Croft, E3’ü es geçse de yıl içinde yeni macerası ile karşımıza çıkacak gibi duruyor. Açıkçası yeni oyunun duyurusunu büyük bir merakla bekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz? Yeni oyunda ne gibi değişiklikler olması gerekiyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu