Oyun Haberleri

Yeni Ubisoft Forward etkinlik tarihi belli oldu

Ubisoft bildiğiniz gibi E3 fuarının Covid-19 sebebiyle iptal edilmesinden sonra Ubisoft Forward adında  sunumlara yer verileceğini açıklamıştı. Nitekim Temmuz ayında bu sunumun ilki yapılmış ve mevcut oyunların yanı sıra Far Cry 6 gibi duyurularla da karşılaşmıştık. Sunum sonrasında ise Ubisoft Forward etkinliğinin devam edeceği de açıklanmıştı. Bugün ise yeni etkinliğin 10 Eylül’de düzenleneceği duyuruldu

Yeni Ubisoft Forward etkinliği 10 Eylül’de düzenlenecek

[reklam=496]

Yeni Ubisoft Forward etkinliği bir öncekinde olduğu gibi firmanın Twitch ve Youtube hesaplarının yanı sıra resmi sitesinden de yayınlanacak. Etkinliğin Türkiye saati ile 10 Eylül 22:00’da gerçekleşeceğini de belirtelim.

Ubisoft bu yeni etkinlik için kısa bir tanıtım videosu da yayınladı. Sunumda Watch Dogs: Legion, Hyper Scape, ve Rainbow Six Siege gibi oyunların yanı sıra Immortals Fenyx Rising (Gods and Monsters) gibi merakla beklenen oyunlara da yer verilecek. Ayrıca videoya baktığımızda büyük haberler ibaresi dışında yeni oyunlar ibaresini de görüyoruz. Yani firmanın bu sunumda yeni duyurular ile karşımıza çıkma ihtimali de bulunuyor. Yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu