Oyun Haberleri

Yeni yayınlanan Destiny 2 videosu ‘Destiny 2 nedir?’ diye soruyor

Son birkaç yılı bir mağarada ve ya taşın altında geçirmediyseniz eğer Destiny 2’nin ne olduğunu bilirsiniz. Ama, aramızda geçirenler varsa Bungie size yardım etmek için burada.

İlk oyunu ile konsol dünyasını sallayan ve birçok oyuncuya PlayStation 4 veya Xbox One aldırmayı başaran Destiny, gelen eklenti paketleri ve güncellemeler ile içeriğini genişletmiş, yıllar boyunca konsollarımızda keyifli bir MMO deneyimi sunmayı başarmıştı. Tabii ki zaman geçtikçe içeriğin tükenmesi yüzünden oyuncular tarafından eleştirilen Bungie, geçtiğimiz aylarda bir sürpriz yaparak karşımıza Destiny 2 ile çıkmıştı. Üstelik bu sefer yalnızca PlayStation 4 ve Xbox One platformları için değil, PC platformu için de çıkış yapacak olan Destiny 2, PC platformunda Blizzard’ın oyunları için kullandığı Battle.net üzerinden oynanabilecek. 

“What is Destiny 2?” başlıklı video, başlığa yakışır bir şekilde bize kısa ve kolay bir Destiny 2 turu attırıyor. Büyük ihtimalle zaten biliyorsunuzdur. Yılların PR çalışmaları sayesinde beynimizin içinde sağlam bir yer edindi. Ama yine de ben bir bakayım diyorsanız, videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu