Teknoloji Haberleri

Yolculara ilginç Gadget’lar

Tatil, iş veya başka şeyler için uzun yolculuğa çıkabiliriz. Tabii yolculukta da rahat olmak en iyisi. Özellikle de teknolojinin nimetlerinden faydalanmak hem iş hem de başka meseleleri çözümlemede yardımcı oluyor. Bunun için tasarlanmış ilginç Gadget’lar var. Bunlardan birkaç tanesini sizler için seçtik.

BİR İNÇLİK KAMERA

Büyük bir kamera çantada yer kaplayabilir, ağırlık yapar diyorsanız işte çözümü dünyanın en ufak fotoğraf makinesi. 1 inç boyundaki makine ufak olmasına rağmen marifetli. Hem de cepte çok rahat taşınabiliyor.

USB HAVALANDIRMALI GİYSİ

Gittiğiniz yer sıcak olabilir, belki yolculuk yaparken bulunduğunuz yer de ısı yoğundur. Ancak bu derdin dermanı var. USB’den güç alan havalandırmalı giysiler işe yarıyor. Güzel serin havanın da keyfini çıkarmak için dizüstü bilgisayara USB’yi bağlamak gerekli.

WiFi DEDEKÖTRLÜ TİŞÖRT

İşinizle ilgili acil olarak maillere bakmak veya atmanız gerekebilir. Gerçi bu iş için hangi operatörü kullanıyorsanız, hattınızda internet bağlantısı olabilir. Olmadığını düşünün. İşte bu tişört işinizi kolaylaştırıyor. Çevrede WiFi bağlantısı varsa haberdar ediyor.

KONUŞAN BAGAJ TARTISI

Bavulunuz kaç kilo?  Ne kadar ağırlık var? Bu tartı bu iş için biçilmiş kaftan. yumuşak bir kadın sesi ne kadar ağır olduğunu söylerken, panelde de ayrıntılar gözüküyor. Hareketsiz kalınca, 60 saniye sonra otomatik olarak kapanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu