Oyun Haberleri

YouTuber’lar kozlarını bu sefer UFC arenasında paylaşacak

Japonya’da ormanda çektiği video sonrası tüm internet dünyasının gündemine oturan ve olumsuz eleştirilerin odağı olan Logan Paul, önümüzdeki günlerde bir UFC maçına çıkacak. YouTube yayıncılığının yanında profesyonel olarak boks maçlarına çıkan KSI ile kozlarını paylaşacak olan Logan Paul, tüm gücüyle maça hazırlanıyor. Hayatı boyunca atletizmle uğraştığını belirten Paul, gerçek bir UFC dövüşçüsü olmak istediğini belirtti.

Logan Paul ve KSI, UFC arenasında dövüşecek

Logan Paul‘un kardeşi olan ve aynı zamanda ünlü bir YouTuber haline gelen Jake Paul ise KSI’ın kaybedeceğini düşünüyor. Takipçilerini bir arada tutmak ve devamlı olarak gündemde olmak için ellerinden geleni yapan YouTuber’ların bu kez UFC dövüşüne başvurması ise ilginç. Geçtiğimiz aylarda diss şarkılar üzerinden atışan KSI ve Logan Paul, bu sayede ünlerine ün katmışlardı. Hatta bu akımı Türkiye’ye de sıçratan YouTuber’lar, milyonlarca yeni takipçi edinmişlerdi.

Muhtemelen bu UFC akımı, daha sonrasında ülkemiz YouTuber‘ları tarafından da devam ettirilecek. Özellikle Amerika’da trend olan konuları ülkemize uyarlayan YouTuber’lar, özgün içerik kavramında bugünlerde fikir üretmekte zorlanıyorlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu