Oyun Haberleri

Yurtdışından alınan Nintendo ürünlerine garanti desteği yok

Nitendo‘nun Türkiye resmi distribütörü CD Media, Türkiye’de üçüncü parti firmalar tarafından ithal edilmiş ve satılmış Nintendo ürünlerinin garanti ve servis desteğini de vereceklerini belirtmişti.  Resmi garanti süresi kapsamındaki ürünlerin, servis hizmetinden de, garanti hizmetinden de yaralanabilecekleri belirtilmişti. Ancak elimize ulaşan son bilgilere göre, CD Media, Türkiye’de üçüncü parti firmalar tarafından ithal edilmiş ve satılmış Nintendo ürünlerine garanti ve servis desteği vermeyecek. 

Nintendo Türkiye üçüncü parti firmalardan alınan ürünlere servis desteği vermeyecek

Geçtiğimiz hafta itibariyle Nintendo ürünleri Türkiye’de satışa sunuldu. Overgame sitesinde satışa sunulan Nintendo ürünleri yüksek fiyatlarıyla dikkat çekiyordu. Nintendo ürünlerinin resmi Türkiye distribütörü olan CD Media tarafından belirlenen fiyatlar tepki çekmişti. Gelen yeni bilgilere göre ise CD Media üçüncü parti firmalardan alınan Nintendo ürünlerine garanti ve servis hizmeti vermeyecek.

Konsol ve oyun satış mağazası Overgame’in internet sitesine göre, Nintendo Switch ürünlerinin resmi distribütör onaylı fiyatları şöyle;

* Nintendo Switch Neon Kırmızı ve Mavi:  2.399,00 TL 

* Nintendo Switch Gri:  2.399,00 TL

* Nintendo Switch Joy-Con İkili Gri  559,00 TL

*  Nintendo Switch Joy-Con İkili Neon Kırmızı ve Mavi 559,00 TL

*  Nintendo Switch Pro Controller 499,00 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu