Sinema/TV - Haberler

Zack Snyder’s Justice League son fragmanı yayınlandı

DC Extended Universe’nin en popüler serilerinden biri olan Justice League, Kasım 2017’de vizyona girmişti. Filmin ilk yönetmeni olan Zack Snyder, yaşadığı talihsiz bir olay nedeniyle çekimleri erken bitirince koltuğunu Buffy The Vampire Slayer ve Firefly dizileriyle tanıdığımız Joss Whedon’a devretti. Ancak DC hayranları, aralarında #ReleasetheSnyderCut hashtag’iyle bir kampanya başlatarak filmin Zack Snyder versiyonunu talep etmesi üzerine DC, hayranların isteklerini yerine getirmeye karar verdi.

[reklam=496]

Yayın tarihine çok az bir süre kala merakla beklenen Zack Snyder’s Justice League filminin son fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmana baktığımızda, epik sinematik sahnelerin yanı sıra Apokolips adlı gezegenin kötü hükümdarı olan Darkseid karakterini görüyoruz. Fragmanın başlangıcında “Öyleyse son başlıyor” diyor ve kesinlikle öyle olmasını umuyoruz. İki buçuk dakika uzunluğunda olan fragmanda ayrıca, orijinal filmden bazı sahnelerde gösteriliyor.

Zack Snyder’s Justice League, 18 Mart Perşembe günü HBO Max’te yayınlanacak

Zack Snyder’s Justice League filminin bir saat uzunluğunda ve dört parça halinde yayınlanacağı ilk olarak DC FanDome etkinliğinde ortaya çıkmıştı. Ancak Snyder, verdiği bir röportajda filmin tek parça halinde ve 4 saat uzunluğunda olacağını söyledi. Snyder sürümü için sadece birkaç dakikalık yeni görüntü çekilirken, orijinal filmde yer almayan görüntüler ve bazı karakterler bu filmde yer alacak.

HBO Max‘a özel olarak yayınlanacak filmin oyuncu kadrosunda Ben Affleck, Gal Gadot, Henry Cavill, Amy Adams, Jason Momo, Ezra Miller, Ray Fisher, Jeremy Irons, Diane Lane, Ciarán Hinds, Jesse Eisenberg ve J.K. Simmons gibi ünlü isimler yer alıyor. Filmin müzikleri ise Mad Max: Fury Road, Alita: Battle Angel, Brimstone ve Sonic the Hedgehog yapımlardan tanıdığımız müzik sanatçısı Junkie XL‘e ait.

Deadline tarafından yapılan habere göre HBO Max, canlı izleme partisi için Chrome web tarayıcısı üzerinden Scener platformunu kullanacak. 19 Mart Cuma günü TSİ 02:00’da başlayacak gösterimde, filmin yönetmeni Zack Snyder yayın boyunca sohbete katılacak. Son olarak filmin son resmi fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu