Oyun Haberleri

2019 yılında, Celeste için yeni zorluk seviyeleri oyuna eklenecek

TowerFall’un yaratıcıları tarafından geliştirilen Celeste, 2018 yılının en iyi oyunları arasında yer alıyordu. Dünya çapında 500 bin adetten fazla satan Celeste için geliştirici Matt Thorson 2019 yılının başlarında yayımlayacağı yeni zorlu seviyeler üzerinde çalıştığını duyurdu.

Celeste için yeni zorluk seviyeleri yolda

PlayStation 4, PC, Xbox One, Nnitendo Switch platformları için yayımlanan Celeste, zorlu oyun mekaniği ve eğlenceli platform öğeleri ile kısa sürede büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı. ve büyük takdir topladı. Oyunun geliştiricisi Matt Thorson, yeni yılda “çok zor” yeni bölümlerin geleceğini belirtti. Celeste’in 500.000 adeta sattığını açıklayan Matt Thorson, twitter üzerinden oyunculara teşekkür etti, ve bu kadar büyük bir satış sayısına ulaşmayı beklemediklerini belirtti. 

“Sürükleyici bir öykü, sevimli karakter kadrosu ve kendini keşfetme konusunda dokunaklı bir hikaye
700’ün üzerinde aşırı zorlu platform mücadelesi ekranıyla ve çetrefilli sırlarla dolu kocaman bir dağ
Kontroller gayet basit ve erişilebilir. Sadece atla, havada depar at ve tırman. Fakat ustalaşmak için derinlemesine katmanlarıyla her ölüm ayrı bir ders. Şimşek gibi yeniden doğma sayesinde dağın gizemlerini gün yüzüne çıkarırken tırmanmaya devam edecek ve dağın tehlikelerine meydan okuyabileceksin.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu